SLAVLJE U DOMU JOKSIMOVIĆA: Jovana i Željko cijelog dana primaju čestitke (FOTO)

Poznati par Jovana i Željko Joksimović danas obilježava devet godina od kada su izgovorili sudbonosno “da” na egzotičnoj plaži na Maldivima.

Fanovi tokom cijelog dana šalju mnogobrojne čestitke Jovani i Željku Joksimoviću zbog devete godišnjice braka. Zbog trenutne situacije vezane za pandemiju korona virusa oni su odlučili da simbolično obilježe važan dan, te će u svom domu prirediti svečani ručak za svoju porodicu i uživati sa svojim nasljednicima, sinom Kostom i ćerkicama Anom i Srnom.

Voditeljka i kantautor uživaju da evociraju uspomene na dan kada su sklopili građanski brak na Maldivima 2012. godine.

Ono što je posebno zanimljivo, tada su samo nekoliko dana kasnije, tačnije, 2. februara, ozvaničili građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći.

266347-zeljko-joksimovic-damir-dervisagic-ff

– Riječ je o papirološki najkomplikovanijem venčanju ikada. Godišnjice su nam dakle: 20. januara, 2. februara i 14. septembra – rekla je svojevremeno za “Hello!“ Jovana, koja se 2014. godine i pred Bogom zaklela na večnu ljubav Željku, u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu. Da se i sami često zbune oko proslave godišnjice, poznati pevač je takođe jednom prilikom priznao.

– Često zaboravimo ovu drugu godišnjicu, ustvari, Jovana je nikad ne zaboravlja. Ona miješa datume. Ja kažem 2. februara: “Zlato, srećna ti godišnjica”, a ona odgovori: “Zar nije četvrtog?” – našalio se Željko svojevremeno.

Da njeguju njihovu ljubav i strogo je čuvaju od očiju javnosti svima je poznato, međutim, nerijetko umiju da nježne reči upute jedno drugom i preko svojih drušvtenih mreža. Upravo tako je Jovana i čestitala godišnjicu Željku prošle godine uz reči: “Osam godina od našeg prvog vjenčanja. Kao da je bilo juče. Volim te”.

Loading...

Leave a Reply