ONA JE IZBAČENA SINOĆ I ODMAH OTKRILA VELIKU RIALDINU TAJNU: Dušica zanijemila, ako Kenan ovo čuje, GOTOVO JE!

Pevačica Ivana Šašić sinoć je napustila rijaliti.

Po izlasku iz ijBele kuće, voditeljka je imala zanimljiva pitanja za popularnu pevačicu, a ona je iskreno odgovarala na njih. Ivana je prvo govorila o Maji Marinković i Milanu Jankoviću Čorbi.

“Ona je sada srećna, dosta joj je uvreda, a on joj je pružio čašicu ljubavi. Ono što su imali Janjuš i Maja je katastrofa, ja ne znam kako bi da je moje dijete! Oboje su krivi, a sada je srećna. Niko ne zna šta je on njoj obećavao, čemu se nadala i ostalo. Znala sam da je ta veza bila osuđena na propast, da se nastavila, a hvala Bogu pa nije. Manje zlo je ovo sa Čorbom. Sve što nije imala kod Janjuša, ona ima sa Čorbom”, rekla je Ivana. Celi tekst pogledajte klikom na stiker dole.

“Ko je najjači mentalno?”, bilo je naredno pitanje.

“Marko Đedović, a ja mogla sam jače i bolje sigurno! Osoba koja me razočarala je Rialda, njoj je Kenan bijeg od Vladimira Tomovića. U jednom trenutku sam je pitala šta joj se desilo, a ona je rekla da ja ne znam šta je u njenoj glavi. Vladimir je takav kakav jeste, a onda je ušla u vezu sa Kenanom, da bi pobjegla. Ja spavam pored njenog kreveta, ja sam sve to vidjela, i za Tomovića i za Kenana, a ona se definitivno najviše promijenila”, okrila je Ivana.

“Je l’ ona sada prijetnja nekom?”, pitala je voditeljka Dušica.

“Pa nije, ona svima priča “Ljubavi”… Ana se isto promijenila, rijaliti menja karakter, a svi se pokažu na kraju”, dodala je Ivana za kraj.

Loading...

Leave a Reply