ĐANI JE NEDAVNO POSTAO DEDA, SADA JE SUPRUGA SLAĐA PODIJELILA SLIKU, EVO KAKO IZGLEDA NJIHOV UNUK: Komentari ne prestaju

Folk pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa nedano su dobili unuka Nikolu od starijeg sina Marka i njegove izabranice Nine. 

Oni ne kriju koliko su sretni zbog prinove, te neretko na svojim društvenim mrežama dijele fotografije i snimke bebe. 

Slađa je sada na Instagramu objavila novu fotografiju na kojoj joj unuk spava na grudima, a uz to je napisala sljedeće:

2277949-sladjana-trajkovic-i-djani-damir-dervisagic-ls

“Moja kruškica najslađa”. 

Đanija je njena objava veoma razniježila, te se odmah oglasio u komentaru:

“Znači kada nisam tu čuva moje srce”. 

Podsjetimo, porodica Trajković je Miloševo i Nino vjenčanje obilježila u krugu najbližih, a isto je bilo i kada im se rodio nasljednik. Iipak, Slađa je nedavno otkrila da je i te kako bilo veselo.

2435793-139901008-161145105524074-7793667567962711947-n-censored-1-ff

“Super su unuče i snajka, sve je proteklo u najboljem redu. Uskoro ćemo biti svi na okupu i neizmjerno se radujemo tome, vjerujte. To nam je sada najveća sreća. Mali ima žuticu, kao što ima i svaka beba skoro, ali to je normalno. Rijetko koja beba nema… U nedjelju smo svi bili u elementu, pjevali smo, proveselili se, a i popilo se. Svi smo se napili, ne samo Đani, ja sam se uneredila. Popila sam nekoliko rakija u čast našeg Nikole”, rekla je Slađa kroz osmijeh rada i priznala da su spekulacije da unuk nosi ime Nikola, velikim dijelom zbog njenog vanbračnog sina koji živi u Americi, istinite.

Loading...

Leave a Reply