OGLASIO SE OTAC CECINOG DEČKA BOGDANA: “Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom” EVO ŠTA MISLI O TOJ VEZI

Javnost je danas saznala da se Svetlana Ceca Ražnatović već neko vrijeme zabavlja sa mlađim biznismenom Bogdanom Srejovićem., a sada se oglasio i njegov otac, čuveni Miloš Srejović (64).

Nekadašnji jugoslovenski atletičar, specijalista za troskok urazgovoru za Kurir otkrio je da mu sin o novoj ljubavi ništa nije pričao, a istakao je i da podržava svaki njegov izbor.

Youtube

 Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoljetni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primijetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje miješao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i vidio tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu – ljubazno je rekao nekadašnji atletski šampion.

Na pitanje od kada ima saznanje da mu je mezimac u ljubavi sa Ražnatovićevom, Miloš je za pomenuti medij rekao da je tu vijest pročitao u medijima.AD

– Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli posljednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro vidjeti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto spriječen .

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *