VELJKO I NJEGOVA ŽENA UŽIVAJU NA KOPAONIKU, a evo ko im je UPRAVO STIGAO: BOGDANA ODMAH OBJAVILA SLIKU, EVO KO ČUVA ŽELJKA

Bogdana Rodić provodi vrijeme sa suprugom Veljkom i sinom Željkom na Kopaoniku, a pridržila im se i njena sestra Nataša Rodić. 

Ona je na svom Instagramu podelila video snimak dok uživa u zimskim čarolijama sa sestrom i malimm Željkom kog su sankale po planini.

2430609-138143695-718596819091930-8929499182818657734-n-ff-1

foto: Printscreen Procitajte celi tekst gledanjem fotkice ispod.

Inače, treća sestra Rodić, Bojana nedavno je saopštila da čeka dijete sa Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske. 

Budući roditelji već su smislili imena, budući tata bi volio da, ako bude muško, sin nosi ime njegovog oca Zorana, koji je ubijen prije 20 godina. I njegov prijatelj Veljko Ražnatović je prvom nasljedniku dao ime po ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, što se Mirku izuzetno dopalo. Međutim, Gocin sin i sestra Cecine snajke Bogdane još uvijek ne znaju pol bebe, pa imaju odabrana imena za oba pola. Mirko je nedavno za Kurir televiziju pričao o očinstvu, kao i o odluci oko imena.

– Malo sam zbunjen, još nisam svjestan šta se dešava, ali biće to sve super. O imenu djeteta smo Bojana i ja pričali, odabrali smo imena i za djevojčicu i za dečka, pa šta bude. Još uvijek je rano da znamo pol bebe. Nek je ono samo živo i zdravo, nije bitno da li će biti dječak ili djevojčica – rekao je Mirko za Kurir televiziju.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *