EVO KO JE BIVŠA SUPRUGA CECINOG NOVOG DEČKA! Ona mu je rodila kćerku, svi je dobro znate – VELIKO IZNENAĐENJE (FOTO)

Pjevačica Ceca Ražnatović (47) u vezi je sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda, koji je bivši muž Zorane Tasovac, djevojke Saše Kovačevića.

SONY DSC

Naime, Bogdan i Zorana iz braka imaju kćerku Iskru, razveli su se prije skoro pet godina, a lijepa Zorana je već tri godine u vezi sa Sašom, dok je Srejović u ljubavnoj romasi sa Cecom odnedavno.

Srejoviću je kćerkica Ikra centar svijeta, te na njegovom Instagram profilu možemo vidjeti veliki broj njihovih zajedničkih fotografija. Celi tekst pogledajte klikom na stiker dole.

Bogdan je inače iz Kragujevca, a već dugi niz godina živi u Beogradu, gdje se bavi ugostiteljstvom i veoma je uspešan u svom poslu.

Podsjetimo, Ražnatovićeva i Bogdan upoznali su se na rođendanu zajedničke prijateljice, a nakon nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

– Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja – rekao je izvor dobro upućen u Cecinu vezu i dodao:

– Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svjedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – naveo je sagovornik.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *