Nakon četiri godine veze djevojka mu saopštila ovu vijest!

Uhvatila sam svoju dragu kako je mami telefonom otkrila da je trudna. U tom smo trenutku bili produženo bježanje, sve smo složili i ja sam je odlučio zaprositi. Ne bih volio misliti da planiram doći na račun djeteta jer sam to zaista obožavao.

Otprilike uveče mi otkrije da mora nešto reći. Pokušao sam joj savjetovati da prvo zastane i pusti me. U tom je trenutku viknula: “Stani, moramo raskinuti, trudna sam sa bivšim dečkom!” Lagano poslije 4 godine veze.”

BONUS ISPOVESTI

Došla sam u Njemačku da radim. Ja sam prva iz moje porodice koja je otišla negdje sa strane (22god). Nije mi bilo žao što idem osim kada mi je starija sestra zaplakala i izvinila mi se. Bila sam zbunjena zašto. Ona mi je rekla da joj je krivo jer ima osjećaj da ja moram da radim jer ona još studira. Žao mi je što se tako osjećala. Ja nikad nisam htjela da idem na fakultet već sam oduvjek htjela da radim posle srednje, a ona studira jedan od težih. Srećna je zbog mog uspjeha, ali i tužna jer ima osjećaj da ona prva sve treba da radi. I ovako je najstarija, za dosta stvari je lomila led, ne mora i za ovo i drago mi je zbog toga. Nadam se da će moći da dođe kod mene čim ova korona prođe.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *