“Moja baba je bila u vezi sa doktorom..”

“Moja baba se švalerisala sa doktorom…

Godinu dana nakon smrti mog dede moja baba je počela češće da ide sprat niže kod jednog udovca inače doktora u penziji. Klikom na sliku procitajte celu prepisku.

Kada bi je moj otac pitao zašto toliko često ide ona bi uvijek govorila da ne ide samo ona nego da se skupe svi stariji ljudi kojih nema mnogo u zgradi pa se druže i pričaju. Sve je to ”pilo vodu” dok se jednog dana nije cijeli dan javljala na telefon, a mene otac poslao da idem da vidim šta se događa i dao mi ključ od stana.

Prvo sam kao manijak zvonio na vrata, pa onda lupao u njih i kada sam se već toliko uplašio da nije možda mrtva čujem kako se otvaraju vrata od sobe i njene korake ka ulaznim vratima.

Kada mi je otvorila ja sav bijesan je pitam zašto se ne javlja, a ona kaže da se uspavala. Vidim ja nešto mi tu čudno i htio sam da uđem u stan na šta me je ona izgurala i rekla da je umorna. Krajičkom oka vidim cipele u hodniku od doktora udovca sa sprata niže. Samo sam se nasmijao i okrenuo, a ćaletu rekao da je sve u redu. Opasna gerijatrija neka.” Klikom na sliku procitajte celu prepisku.

Loading...

Leave a Reply