Imao sam sve, sada nemam ništa – život mi se raspao

Imao sam sve, a sada nemam ništa, život mi se totalno raspada, ne znam šta da radim.

Imao sam ženu koju bi svaki muškarac želeo. Divna osoba, savršena supruga i još bolja majka našeg sina jedinca.

Prošli vikend smo se posvađali oko moje majke, nebitno, a nakon svađe izašao sam sa prijateljima u bar.

Sve se dogodilo vrlo brzo, nervozu sam ublažio alkoholom, a onda ni sam ne znam kako sam završio u magacinu sa konobaricom…i prevario suprugu.

To je bio prvi put u 11 godina braka da sam je prevario. Kad sam shvatio šta sam uradio, u trenutku sam se otreznio i odmah otišao kući. Bez razmišljanja o posledicama odlučio sam da sve priznam svojoj ženi. Pogldajte pricu gledanje slike dole.

Kad sam došao, ispričao sam joj šta i kako se dogodilo i rekao da se kajem i da mi je jako žao. Ona mi je samo odgovorila, uzalud, bez obzira koliko te volim, ne mogu da pređem preko toga!

Otišla je u gostinsku sobu i ujutru kad sam se probudio, hteo sam da nastavimo naš razgovor, ali ona je već otišla kod roditelja.

Već osam dana ne želi da me vidi ni da razgovara sa mnom … Dete sam video samo jednom i to tako što ga je tast doveo u parku, ona nije želela da me vidi.

Ne znam kako ću živeti bez nje i bez sina … ako mi ne oprosti i ako mi se ne vrati, crne misli mi padaju na pamet. Moj život nema smisla bez njih! Pogldajte pricu gledanje slike dole.

Loading...

Leave a Reply