Dobro bre, mužu, toliko godina smo u braku, znam kako dišeš i znam da imaš drugu

U braku smo toliko godina da oboje već znamo kako dišemo. Zajedno smo od fakulteta, zaljubili smo se i još uvek ga volim. Živeli smo veoma lepo i srećno. Ali u poslednje vreme se on promenio.

Nisam čula ništa od nekoga sa strane, nije niko došao ništa da mi kaže, ali znam da je počeo da me vara. Proverila sam njegov mobilni telefon i pronašla poruke dok se kupao. Celi tekst procitajte ulaskom na fotkicu ispod.

Sela sam i razmišljala. Imamo dva sina srednjoškolca, a sa trećim detetom sam trudna. Odlučila sam da ćutim i da mu ništa ne kažem. Kada je izašao iz kupatila, vratila sam mu mobilni telefon, a poruka je bila na ekranu. Znao je da znam.

Otkad zna da znam, nikada se nije desilo da je kasnio sa posla i nikada nije išao na posao nedeljom i nije ostajao prekovremeno da radi.

Jednom nedeljno kupuje mi cveće i skupi poklon, koji samo stavim u fioku i ne otvaram. Danas sam mu rekla da sam bila kod ginekologa i da nosim devojčicu. Rekla sam mu:

„Moraš da voliš ovu devojčicu, ovu ćerku koju smo toliko želeli. Moraš je voleti, jer ne znaš da li će je neko voleti ili ne, da li će imati sreće da uopšte pronađe dobrog muža“.

Samo mi je stavio glavu na moje krilo i zaplakao kao malo dete. Celi tekst procitajte ulaskom na fotkicu ispod.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *