Učinio sam nešto neoprostivo, kao da me je obuzela neka sila i sada ne znam kako da se izvučem

Jako mi je teško u duši i mislim da ću da poludim, ne znam šta da radim. Moja priča počinje pre 5-6 godina kada sam upoznao tada devojku, a danas moju suprugu.

Nikada nisam bio preterano ljubomoran, možda samo u normalnim okolnostima kada je zaista postojao razlog za to. Bili smo u vezi 4 godine, nismo živeli zajedno, već svako sa roditeljima.

Slučajno je zatrudnela i zbog toga sam odlučio da je zaprosim i ubrzo smo organizovali venčanje dok joj stomak nije porastao.

U braku smo više od pet godina, a nedavno je naš sin napunio pet godina. Tada, dok sam gledao rođendanske fotografije, nešto mi se dogodilo i javio se crv sumnje da to možda nije moj sin.

U početku sam ignorisao tu misao, ali činilo mi se da mi je usađena u mozak i svakim danom je sumnja rasla sve više i više, pa sam kao nalazio sve više dokaza da moj sin uopšte ne liči na mene.

Tada sam ozbiljno počeo da razmišljam o tome da uradim DNK test i da vidim da li sam ja otac. Odmah ću vam reći da uopšte nisam bogat, od plate nam jedva stiže za hranu i račune, zadužen sam na sve strane, pa sam se i za ovo čudo dodatno zadužio.

Uradio sam test u jednoj poliklinici i dobio sam rezultate u kojima je pisalo da sam ja otac deteta, dete je moje. U tom trenutku kao da mi je pao ogromni kamen sa srca, ali kada je taj trenutak zadovoljstva prošao, počeo sam sebe da mrzim, da se sebi gadim, ali bukvalno.

Ne mogu da verujem da sam tako nešto pomislio, a kasnije i uradio test. Pa, majku mu stara, pored sebe imam najbolju ženu na svetu, šta će se dogoditi kad sazna da sam sumnjao i uradio test?

Stvarno je sramno od mene. Sada imam veliki dodatni problem jer sam se nepotrebno zadužio od vrlo opasne osobe. Ne znam šta mi se dogodilo, kao da sam opsednut nekim silama, zaista ne znam kako da vratim to dugovanje. Sada dolazi zima i nema mnogo posla, a ja sam napravio veliki problem. Ne smem ništa da kažem svojoj ženi i nemam kome da se obratim za pomoć.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *