Moja svekrva je lukava – sa njenim sinom nisam mogla da zatrudnim, pa me je poslala u banju

Zdravo svima, ovo nije moje lično iskustvo, već moje prijateljice koja mi se poverila pre nekoliko meseci. Nisam mogla da poverujem kad mi je rekla za ovo, pa sam je pitala milion puta. Priča je zaista neverovatna, ali me uverila u istinitost.

Molim vas, nemojte me pogrešno razumeti, ne izdajem poverenje svoje prijateljice, samo želim da svi znaju dokle mogu da odu ženski dogovori .

Imam dozvolu od svoje prijateljice da u njeno ime kažem šta joj se dogodilo pre 10 godina.

U braku su 14 godina. Šest godina su bezuspešno pokušavali da zatrudni i nekoliko puta su radili veštačku oplodnju, ali nije uspevalo. Testovi su pokazali da ne mogu da imaju dece.

Tada ju je pozvala svekrva, dala joj novac i rekla joj da ide u banju najmanje mesec, dva, koliko god je potrebno. Da tamo nađe nekoga ko bi joj se dopao I ko bi je voleo i legne s njim u krevet. Rekla je: budi s njim onoliko puta koliko ti treba, a kad primetiš da si trudna, dođi kući i odmah idi u krevet s mojim sinom.

Reći ćemo mu da ti je topla voda otvorila kanale i pomogla da zatrudniš. Ali zapamti, čim budeš sigurna, dođi kući. Bogato ću te nagraditi zlatom!

I tako se prijateljica spakovala i otišla u banju. U to vreme nije bilo gužve, pa je neko vreme bila sama u sobi. Shvatila je ovo kao ozbiljan zadatak jer je zaista želela da bude majka.

Tamo nije bilo mnogo gostiju i to su uglavnom bile žene i stariji ljudi. Fizioterapeut iz osoblja joj se dopao i odmah je počela da mu se udvara.

I sama je bila iznenađena kako su brzo završili u krevetu. Nekoliko puta mu se nasmešila, zajedno doručkovali, uveče malo prošetali i toliko im je trebalo.

Imali su odnos svake noći, a često i danju, čak je ona bila iznenađena njegovom muškošću. Krišom je dizala noge onako kako ju je učila svekrva.

Ponekad joj je muž dolazio u posetu i odlazio u krevet s njom, ali nije dugo ostajao jer je morao da radi.

Za oko 40 dana test je bio pozitivan i ona se spakovala i vratila kući. Fizioterapeutu je čim je došla rekla da je udata, tako da nije bilo većih problema sa razdvajanjem.

Odmah je otrčala kod svekrve i saopštila joj dobre vesti. Te večeri je spavala sa suprugom.

Posle nekog vremena svima je saopštila lepu vest. Rodila je zdravu bebu, a njen suprug je bio presrećan što su se konačno ostvarili kao roditelji.

Svekrva ni u jednom trenutku nije otkrila njihov dogovor, već je, naprotiv, unuka gledala kao da je njeno najrođenije. Dve godine kasnije, ponovo je pozvala snaju. Rekla je da je vreme da ponovo ode u banju da ponovo zatrudni, da rodi brata ili sestru sinu. I dodala je, ako mogu da imaju istog oca da deca liče jedno na drugo.

Tako je moja prijateljica po drugi put zatrudnela od fizioterapeuta i po drugi put postala ponosna majka drugog sina.

Kada mi se poverila pre nekoliko meseci, razmišljala je da li treći put da ode u banju, jer je ovog puta želela ćerku. Samo je čekala odobrenje od svekrve.

Bila sam toliko zapanjena onim što mi je rekla da nisam znala šta da joj kažem. Obično, kad se vidimo na kafi, smejemo se i na njen i na moj račun, ali tada sam zanemela od šoka.

Još uvek nije otišla, a zaista želi treće dete. Ona ne želi da pravi veliku razliku između dece i zato želi da svekrva što pre odluči. Držim joj palčeve.

Loading...

Leave a Reply