NE GUBITE VREME! 15 znakova da on neće ništa ozbiljno sa vama: Ako uočite ovo pod brojem 5. – VEZA VAM JE PRI KRAJU!

Ako niste sigurni je li vašem partneru ili partnerici zbilja stalo do vas, proučite ovih 15 znakova. Oni će vam biti jasan putokaz što on zbilja želi od vašeg odnosa.

1. Nema razgovora o budućnosti

Razgovori o budućnosti s vašim partnerom jednostavno ne postoje, a najbliže tome su mizerne izjave poput: ” Živimo dan za danom…” ili  “Vidjet ćemo kako se ovo razvija…”. Pogledajte sve znakove gledanjem fotkice

Izbjegavanje ove teme je jasan znak da vaš partner nije spreman na vezu. Ipak, normalno je da par razgovara o sljedećem koraku u vezi – useljenje, brak, djeca, ljubimci i slično.

2. Zove vas samo kad on ima vremena

Muškarac kojem je stalo do njegove djevojke će bez obzira na vrijeme ili obveze ponekad poslati poruku ili nazvati samo da vas na minutu čuje.

On neće čekati jedanaest navečer da vas nazove i da vam priča o svojem danu. Ako muškarac svoju budućnost planira s vama potrudit će se biti u kontaktu s vama bez obzira na svoje obveze.

3. Nema bliskosti

Ako se vaša veza bazira na seksu i ne podrazumijeva druženje, bliskost i zajedničko provođenje vremena, budite sigurni da on ne želi vezu.
Bliskost je osnova na kojoj se gradi ljubavni odnos. Ako nemate osjećaj da mu možete reći što vas muči ili kakvi su vam planovi za vikend, ako imate osjećaj da ga to čak ni ne zanima, onda je samo pitanje vremena kad će odlučiti da vas više ne zove.

4. Nikamo ne idete zajedno

Ako je vaše zajedničko vrijeme provedeno u spavaćoj sobi, a on ne pokazuje interes da izađete u kino, van, na tulum ili u trgovinu, sigurno ne misli s vama imati budućnost. 

5. Jako pazi na svoj mobitel

Skrivanje ili spremanje telefona kad ste vi u blizini ne može značiti ništa pozitivno.

Ako skriva telefon – znači da skriva telefonske pozive, poruke ili fotografije koje vi ne biste smjeli vidjeti. A koji je bolji razlog skrivanja telefona nego skrivanje treće osobe?  Pogledajte sve znakove gledanjem fotkice

6. Ne priča o sebi

Muškarac koji vas nije upoznao s nijednim svojim prijateljem, ne priča o svojoj obitelji i čini vam se da upoznavanje istih je samo daleki san – taj čovjek nema namjeru s vama imati ozbiljnu vezu.

7. Izbjegavanje odgovora

Što god ga pitali, ne možete dobiti direktan odgovor, a razgovor o budućnosti vaše veze se svodi na vidjet ćemo?

Netko tko ne zna što će sutra raditi, a kuda što bi htio u bližoj ili daljoj budućnosti – nije spreman na vezu.

8. Ne trudi se oko vas

Veza je dvosmjerna i nijedna veza u kojoj je samo jedna osoba davala nije uspjela. Da veza zaživi oba partnera trebaju uložiti trud, vrijeme i volju.

Ako se osjećate da vaš partner nikad ne izlazi iz svoje rutine kako bi nešto učinio za vas ili ako se uopće ne trudi dogovoriti se s vama da se vidite ili vi uvijek njega zovete – on nije pravi, krenite dalje.

9. Neozbiljne teme

Ako imate osjećaj da s partnerom ne možete razgovarati o ozbiljnim temama, interesima ili planovima za budućnost, on nije s vama da ostane. Emotivna povezanost je jedna od ključnih sastojaka uspješne veze.

10. Brak ne dolazi u obzir

Svjetleći znak na nebu da vaš partner ne želi s vama budućnost je izbjegavanje teme braka.

Ako ne možete dobiti ni odgovor zašto brak ne može biti tema razgovora, onda sigurno nema namjeru s vama provesti ostatak svojeg života. Pogledajte sve znakove gledanjem fotkice

11. On se samo želi zabavljati

Kad ga pitate što želi i kako gleda na vašu vezu, ako vam odgovori da ne želi ništa preozbiljno, već da uživa s vama provoditi vrijeme, tad nemate neku šansu za išta ozbiljnije.

12. Nikad nije bio zaljubljen

treba te dobro razmisliti što želite ako vaš partner prije vas nije imao ozbiljnu vezu.

Tu postoji velika mogućnost da se nije iživio i da će prvom prilikom “odletjeti dalje”. 

13. Mrzi razgovarati o svojim osjećajima

Nemate šanse za dugotrajnu uspješnu vezu ako ne znate kako se vaš partner osjeća.

Ako imate osjećaj da vas isključuje i da ne dijeli “dovoljno informacija” o sebi i tome što se događa u njegovom životu, onda vas ne želi blizu… i definitivno s vama ne želi stvarati budućnost. 

14. Stalno mijenja temu

Ako svaki put kad vi započnete temu osjećaja ili vaše zajedničke budućnosti vaš partner pokuša promijeniti temu, on zapravo ne želi ništa ozbiljno, a vjerojatno mu je momentalno dobro i ne želi da se situacija mijenja. 

15. Ne daje vam komplimente

Svaka žena voli čuti iskreni kompliment, ali ako vaš partner vam daje komplimente samo na temelju vašeg izgleda, a ni ne spominje vaše karakteristike, vrline ili prednosti, onda ih vjerojatno nije ni doživio.

Već samo doživljava vaš fizički izgled… a to je temelj dobre budućnosti? Ne, nije….

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *