Ispovest majke: Moje suze nisu od bolesti i gladi, već od usamljenosti i tuge – moje oči su žedne vas, moje ruke žele da vas zagrle

Ispovest majke koja je sve rastužila zbog nedostatka svoje dece, tekst u kojem verujemo da će se naći i mnoge druge majke koje su u ovom ili sličnom položaju.

Njene reči odražavaju život svake majke koja brine o svojoj deci kada je odvojena od njih. Svaka reč koju izgovori i napiše ima težinu. Emocionalno priznanje ove osamdesetogodišnje majke možete pratiti u nastavku ovog teksta: Kompletnu ispovest procitajte gledanjem fotke ispod.

„Vaša majka je sve trpela dok vas je hranila i odgajala, borila sam se za vašu sreću, da nikada ne budete gladni, žedni, bolesni i goli. Dok sam vas ljuljala u naručju, potekle su suze radosnice, svu ljubav dala vam je majka.

-Vaša majka je radila, nosila je veliki teret na leđima, ceo život se borila za vas.

Molila sam se Bogu samo za vaše zdravlje, da vas izvede na pravi put i da vam pruži svu ljubav i pažnju. Eh, draga moja deco … neverovatno kako su godine prolazile, mislila sam da neću više roniti suze.

Vidim da je vreme učinilo svoje, svi ste pošli svojim putem, a ja, ostajući sama, čuvam i gledam vaše slike, čuvam ognjište.

I danas se, kao i ranije, vaša majka raduje parčetu hleba, moje suze nisu od bolesti i gladi, već od samoće i tuge. Moje oči su žedne vas, moje ruke žele da vas zagrle.

„Vaša majka plače i briše suze dok poziva svoju decu da dođu jer vaša majka više ne može da podnese svoju usamljenost. Kompletnu ispovest procitajte gledanjem fotke ispod.

Loading...

Leave a Reply