“Devojka sam iz grada, roditelji nastavnici”

Djevojka sam iz grada, roditelji nastavnici u jednoj osnovnoj školi, ali ja sam se ludo zaljubila u jednog momka sa sela. Čim sam završila srednju, umjesto da upišem fakultet ja sam se udala. Svi su mi govorili da griješim da selo nije za mene i treba da upišem faks jer sam ja gradska cura, ali nisam ih poslušala. Procitajte celi tekst gledanjem fotkice ispod.

Prvi dan nakon što sam se udala uslijedio je prvi šok za mene, od novca koje sam dobila na svadbi mislila sam da sebi i mužu priuštim jedano egzotično ljetovanje, ali je on odma ujutro doveo kravu sa teletom

Rekao mi je da je to osnova svake seoske porodice. Nakon toga uslijedio je prvi odlazak u štalu, od smrada sam se toliko ispovraćala da dva dana nisam mogla doći sebi, a onda je uslijedio vrhunac i ustvari trenutak kada sam ja shvatila da nisam za selo, nadam se da se nikada nećete imati priliku susresti sa PERUTANJEM KOKOŠKI, PILIĆA, ŠTA VEĆ, TAKO GADAN, ODVRATAN POSAO NISaM MOGLA NI DA ZAMISLIM.

Istog trenutka sam mužu rekla da idem u grad i da ako želi pođe sa mnom, jer ja ne mogu podnijeti seoski život. Rekao mi je SRETAN PUT GRAĐANKO… Zbog moje gluposti i ne služanja roditelja napravila sam životnu grešku i pečat da sam udavana djevojka.

Loading...

Leave a Reply