DANAS JE JEDNA OD NAJZG0DNIJIH PJEVAČICA NA ESTRADI: Ali na ovoj staroj fotografiji niko ne može da je prepozna, MOŽETE LI VI?

Uposljednje vrijeme na estradnoj sceni HIT fotografije definitivno su one iz mlađih dana “estradnih zvijezda”…

Tako je internetom počela da kruži i fotografija srbijanske pjevačice Tine Ivanović, iz mlađih dana.

Ova njena fotografija snimljena je 1988. godine, a sa njom na slici su i njeni roditelji, pa usput možete i da procijenite na koga Tina Ivanović više liči, pišu srbijanski mediji…

Loading..

Tina Ivanović je rođena 28. septembra 1974. godine u mjestu Kosovska Kamenica. Kada je imala samo godinu dana, cijela porodica seli u mjesto Velika plana. Nije trebalo mnogo da se počne baviti pjevanjem.

Loading..

Još je kao dijete znala da je pjevanje njena ljubav, pa je tako već sa 14 godina imala prvi javni nastup na festivalu “Prvi glas Pomoravlja”. Bio je to veliki momenat u njenom životu jer je pobedila i dokazala da ima mnogo toga da pokaže.

Nakon pobjede na festivalu “Prvi glas Pomoravlja”, Tina seli u Beograd gde završava trgovačku školu. Kada je završila srednju školu za trgovca, Tina odlazi u Njemačku kako bi mogla da izgradi veliku pjevačku karijeru.

Tamo je nastupala sa raznim bendovima u diskotekama, a nije trebalo mnogo da joj se ukaže prilika da snimi prvi album za “ZAM” produkciju. Poslije toga je snimila još jedan album za ZAM da bi poslije uslijedio hit “Bunda od nerca” koji je je izašao kao dio Granda. Najpopularniji hitovi su: “Zaljubljena”, “Kao Magija”, “Bambus”, “Bunda od Nerca”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *