OVU PERSIJSKU LJEPOTICU PRATI PREKO 5 MILIONA LJUDI: Postala je Instagram zvijezda zbog JEDNE SITNICE na kojoj joj sve žene ZAVIDE!

Blogerska zajednica iz dana u dan dobija nove članove i nije nimalo lako izdvojiti se mase, postići uspjeh i biti zapažen. Kod Negin Mirsalehi je to išlo veoma glatko – jer kad se spoje istančan ukus, nevjerovatna ljepota i nepogrešiv osjećaj za biznis, planetarna slava je zagarantovana.

Negin Mirsalehi je ubjedljivo jedna od najuspješnijih modnih blogerki današnjice. Njen zaštitni znak, veličanstvena smeđa kosa i ombre lokne koje su nedavno proglašene za najljepše na Instagram nebu, i istančan osjećaj za stil učinili su je apsolutnom zvijezdom koju danas prati više od 5 miliona pratilaca.

Loading..

Foto:Instagram

Persijska ljepotica koja je odrastala u Holandiji, prije nego što je pokrenula sopstveni blog, dobila je master diplomu u marketingu uvjerena kako je to njena budućnost.

Loading..

Foto:Instagram

Iz hobija je 2012. godine otvorila Instagram profil na koji je kačila svoje stajlinge, putopise i savjete, a ubrzo i blog koji je za kratko vrijeme postigao nevjerovatan uspjeh.

Foto:Instagram

U posljednjih pet godina, sarađivala je sa najpoznatijim brendovima, svoj blog pretvorila u poslovno carstvo, kreirala liniju proizvoda za kosu i pokrenula danas vrlo uspješan Jutjub kanal.

Novi.ba/Žena.Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *